Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Μιλάει με Ισπανό προπονητή ο Ολυμπιακός


Η απόφαση για αλλαγή προπονητή έχει παρθεί. Και έχει ήδη βρεθεί και ο διάδοχος του Πορτογάλου τεχνικού! Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν παραιτείται, αλλά είτε το παραδέχεται είτε όχι, ο κύκλος του στο λιμάνι έκλεισε. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να… ρισκάρει κι άλλο με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος πλέον αγγίζει τα όρια της… εμμονής με τις επιλογές του! Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον αποκλεισμό για δεύτερη σερί χρονιά από τους ομίλους του Champions League.

Αποφάσεις που ουσιαστικά φαίνεται πως έχουν παρθεί από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ισραήλ! Και η επόμενη μέρα έχει ήδη δρομολογηθεί. Ο Μαρινάκης θα πάρει «κεφάλια». Με πρώτο του Μαρτίνς. «Ολοι υπ’ ατμόν». Μια φράση που ακούστηκε αρκετές φορές τις προηγούμενες μέρες στου Ρέντη. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει προπονητή! Τον έχει ήδη βρει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και πάλι είναι από την Ιβηρική χερσόνησο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι Ισπανός!

Ο διάδοχος του Πέδρο Μαρτίνς έχει βρεθεί. Το αν θα είναι σύντομες οι διαδικασίες του «διαζυγίου», θα εξαρτηθεί και από την διάθεση του Πορτογάλου που στη παρούσα φάση αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί πως ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει κλείσει. Και το «καθαριστήριο» δεν θα σταματήσει στον Πορτογάλο τεχνικό. Πολύ πιθανό να γίνουν κι άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ίσως μόνο η αλλαγή προπονητή να μην είναι αρκετή για να αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού που πλέον εκτός από την ευρωπαϊκή του αίγλη, χάνει και χρήμα μετά τον αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: