Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ετοιμάζουν υποδοχή στον Μαρσέλο


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία την άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βραζιλιανος αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει η μεταγραφή του στους πρωταθλητές και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.
Ο Μαρσέλο, είχε ζητήσει δύο ημέρες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League. Πολλοί περιμένουν πως και πως το νέο λαμπρό απόκτημα της ομάδας τους, και θέλουν να βρεθούν από κοντά να του δείξουν την αγάπη τους. 
Πέρα από την υποδοχή στο αεροδρόμιο που θα είναι αυθόρμητη και αναμένεται να είναι μεγάλη και με ξεχωριστό τόνο, στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ σκέφτονται να υποδεχτούν τον μεγάλο σούπερ σταρ όπως και τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Δηλαδή η παρουσίαση του να γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκης, σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να υποδεχτούν και να γνωρίσουν επίσημα τον Βραζιλιάνο άσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: