Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ανεβαίνει ο Θρύλος

Ένα τρίποντο χωρίζει, πλέον, τον Ολυμπιακό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τον τελικό των πλέι οφ (43 έναντι 46 του Παναθηναϊκού).
Η ομάδα του Κρίστιανσον επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε άνετα στο "Μελίνα Μερκούρη" τον ουραγό Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.
Έτσι, αν χάσει με 3-0 ή 3-1 ο βάζελος από τη γριά και συγχρόνως κερδίσει ο Θρύλος στην Πάτρα την ΕΑΠ με αυτό το σκορ, τότε θα προκύψει ισοβαθμία στην πρώτη θέση.
Όσο για το χθεσινό ματς, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ήταν ένα καλό τεστ για την πειραϊκή ομάδα ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ε.Α. Πατρών.
"Είναι πραγματικά περίεργο το συναίσθημα να παίζουμε σε άδειο γήπεδο", είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Άντερς Κρίστιανσον και πρόσθεσε: "Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια θεωρήσαμε ότι ο αγώνας είναι εύκολος με αποτέλεσμα να συναντήσουμε μεγάλη αντίσταση από τους αντιπάλους μας".
Με τον προπονητή του, συμφώνησε απόλυτα ο Τίνε Ούρναουτ, ο οποίος τόνισε: "Είναι δύσκολο να παίζεις επίσημο παιχνίδι χωρίς φιλάθλους. Χωρίς αυτούς το γήπεδό μας δεν έχει ζωή. Είναι λογικό κάπου να επηρεαζόμαστε και να πιστεύουμε ότι παίζουμε σε προπόνηση ή δίνουμε προπονητικό διπλό. Το θετικό είναι ότι βρίσκουμε ξανά τον ρυθμό μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Πάτρα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και για να πάρουμε τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο".

Τα σετ: 25-17, 26-24, 25-21.

Ολυμπιακός (Κρίστιανσον): Ριβέρα 5, Τσέργας 2, Χοφ 6, Τζούριτς 9, Μίλκοβιτς 21, Ούρναουτ 9, Παπαδημητρίου (λ., 68%), Χριστοφιδέλης 2, Καραγιάννης, Καριπίδης.
Εθνικός Αλεξ.(Ανδρεάδης): Τέσιτς 5, Σιδηρόπουλος 2, Πέτρογλου 11, Νάρανσιτς 2, Κίτσιος 6, Μπαρούτοφ 20, Αρχοντούλης (λ., 35%), Δαλακούρας 3, Γραμματικάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: