Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Γκολ και θέαμα με το βάζελο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, είπε τα πράγματα με το όνομά τους για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό... "είναι ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο νικητής".
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (25/2, 17:00) το βάζελο για την 15 αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, σε ένα που θα αποτελέσει και το τελευταίο τεστ πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σίμπενικ για την Ευρωλίγκα.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μίλησε στο επίσημο site του πειραϊκού συλλόγου και ήταν ξεκάθαρος: "Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο νικητής".
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Θρύλο και τον πελάτη είναι χαώδης, όπως υπογράμμισε ο διεθνής περιφερειακός: "Θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με θέαμα και να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο επιτυχιών επί του Παναθηναϊκού. Όπως και οι φίλαθλοί μας έτσι και εμείς στεναχωρηθήκαμε για την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και εύχομαι στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό σε πόλο, ποδόσφαιρο και μπάσκετ να έχουμε ισάριθμες νίκες. Το παιχνίδι της Τετάρτης εντάσσεται στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μας για τον σημαντικό αγώνα με τη Σίμπενικ που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο, καθώς με νίκη επί της κροατικής ομάδας θα προκριθούμε ως πρώτοι του ομίλου μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παράκληση όλης της ομάδας είναι να μη συμβεί το παραμικρό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το αγωνιστικό μας επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από αυτό των αντιπάλων μας, δεν έχουμε το άγχος που έχει ο Παναθηναϊκός για βαθμούς και θα είναι τραγικό να τιμωρηθεί η ομάδα σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος μας να μας υποστηρίξει όπως άλλωστε κάνει πάντα και εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο την Τετάρτη όσο και το Σάββατο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: