Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ένας φίλος από τα παλιά

Ένας φίλος ήλθε από τα παλιά ακούσαμε από τον Μίστερ Σαμπτιτούσιον (ή Σαστιτούσιον ή όπως αλλιώς εσείς θέλετε) χθες το βράδι στο ΣΕΦ. Περιμέναμε ότι θα μας πει για τον Κίντελ Γουντς. Παραδόξως ακούστηκε το όνομα του Τζος Τσίλντρες. Αν είναι δυνατόν. Σκέψου να μην είχε συμβόλαιο με τον Θρύλο. Εκτός αν του έλειψε τόσο πολύ.
Ο Τζος, λοιπόν, επέστρεψε στο ΣΕΦ ύστερα από περίπου 40 μέρες και γνώρισε την αποθέωση. Ο Αμερικανός είδε το παιχνίδι από την άκρη του πάγκου μαζί με τους Βουγιούκα, Μιλόσεβιτς και τους τρεις μικρούς. Αποθέωση όμως υπήρξε και για τον Κιντέλ Γουντς. Ο Αμερικανός τη θέση του οποίου πήρε το καλοκαίρι ο «Τσίλι» χειροκροτήθηκε θερμά τόσο στην παρουσίαση των δυο ομάδων όσο και κάθε φορά που έκανε κάποια καλή προσπάθεια και σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό.
Στο παλατάκι του Φαλήρου δεν επέστρεψε μόνο ο Γουντς, αλλά και ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα του ΣΕΦ λίγες θέσεις μακριά από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: