Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Άτυχος ο Μήτρογλου

Χάνει τη σεζόν ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο φινάλε του ματς της Εθνικής Ελπίδων με τα Σκόπια (3-1 με δύο δικά του γκολ) και όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός φορ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από 4 έως 6 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει τους υπολειπόμενους αγώνες του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο Μήτρογλου μπορεί να τα έχει με την ατυχία του καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, όλη τη σεζόν.
Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό τέθηκαν ο Αντζας και ο Γκαλίτσιος. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Ελλάδας προπονήθηκαν κανονικά και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.
Ο Όσκαρ έκανε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νικοπολίδη. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Φερνάντο Μπελούτσι λόγω μιας ενόχλησης που είχε στους κοιλιακούς. Ο Ιεροκλής Στολτίδης από την πλευρά του συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: