Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Στόχος το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα

«Η Μλάντοστ είναι μια ποιοτική ομάδα αλλά είναι στις δυνατότητές μας να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ της Ριέκα" επισήμανε ο τεχνικός του Θρύλου Βαγγέλης Πάτερος.
"Δεν έχει σημασία που το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας καθώς θα πραγματοποιηθούν δύο προημιτελικοί αγώνες σε υψηλό επίπεδο και η ομάδα που θα είναι καλύτερη και στις δύο αναμετρήσεις θα πάρει την πρόκριση. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, να μελετήσουμε σωστά την αντίπαλό μας και το κυριότερο να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες μας ώστε να είμαστε πλήρεις και στις δύο αναμετρήσεις. Σε ότι αφορά τον ημιτελικό θα αρχίσουμε να τον σκεφτόμαστε μόλις πραγματοποιήσουμε εμείς το δικό μας στόχο»
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας μας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε: «Η Μλάντοστ είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές και ουσιαστικά μας γνωρίζει και τη γνωρίζουμε. Διαθέτει στο ρόστερ της πολίστες με πολλές περγαμηνές σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε με στόχο να είμαστε πανέτοιμοι τόσο στο παιχνίδι του Πειραιά όσο και στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στην Κροατία. Το σημαντικότερο όμως είναι, να επιστρέψουν στη διάθεση του προπονητή μας όλοι οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα τραυματισμών δεν φοβάται καμία ομάδα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά και τις δικές μας δυνατότητες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: