Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Με νίκη πλησιάζει το Βερολίνο

Ένα ακόμη ροζ φύλλο και φύγαμε για Βερολίνο... Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ρεάλ Μαδρίτης (τζάμπολ στις 20.45 κι απ ευθείας μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι) και αν καταφέρει να ζευγαρώσει τις νίκες του, τότε θα βρεθεί με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ του Βερολίνου. Αν γίνει το 2-0, το άγχος θα μεταφερθεί στο στρατόπεδο της "Βασίλισσας" που θα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στα παιχνίδια που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στο "Βισταλέγκρε".
Καθότι με ένα ακόμη στραβοπάτημα αποχαιρετάει τη διοργάνωση. Ο τεχνικός του Θρύλου Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Πελεκάνο, που γυμνάστηκε χθες κανονικά.
Είναι η πρώτη φορά, από τότε που καθιερώθηκε η προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, που ο Ολυμπιακός θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας. Και με τη βοήθεια του κοινού του ευελπιστεί να δώσει το παρών για πέμπτη φορά στην ιστορία του σε φάιναλ φορ και για πρώτη μετά το 1999 (Μόναχο). Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί με τα υπόλοιπα της Ευρωλίγκα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.scoreline.gr/livescores.htm?3/24/2009 ή από το http://www.euroleague.net/. Οι σημερινοί προημιτελικοί: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παρτιζάν Βελιγραδίου (1-0 νίκες), Παναθηναϊκός - Σιένα (1-0) και Μπαρτσελόνα-Ταού (0-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: