Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

"Θέλουμε να πάμε στο Βερολίνο"

"Γι' αυτό το τρίμηνο ζούμε". Τάδε έφη ο Γιώργος Πρίντεζης λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. "Το θέμα είναι να πάμε στο Βερολίνο, ας είναι και 2-2 και να προκριθούμε στο τελευταίο ματς. Σημασία έχει να πάμε. Όλη τη χρονιά, από την προετοιμασία ακόμα, περιμέναμε αυτό το καθοριστικό τρίμηνο και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι". Παράλληλα τόνισε πως σε προσωπικό επίπεδο είναι... "100% έτοιμος. Προπονούμαι κανονικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα".
Από την πλευρά του, ο Νίκολα Βούισιτς τόνισε ότι το αποψινό ματς είναι το πιο σημαντικό της σειράς, έστω κι αν φέτος έχει αλλάξει το σύστημα της διοργάνωσης και η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και όχι στις δύο όπως γινόταν μέχρι πέρσι. "Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό γιατί υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τους γηπεδούχους κι αν το κερδίσουμε όλα θα γίνουν πιο εύκολα", ανέφερε ο Νίκολα Βούισιτς. "Από το πρώτο λεπτό πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να αποφύγουμε τα τρελά σουτ και να τους αναγκάσουμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Σίγουρα έχουμε πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει αυτοπεποίθηση και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ η άμυνα είναι πιο σημαντική από ποτέ".
Ο Πρίντεζης από την πλευρά του συμπλήρωσε. "Όλοι μας χρήζουν φαβορί και για μας είναι απαραίτητο να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς, για να ξεκινήσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: