Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

"Μπορούμε να κερδίσουμε στη Μαδρίτη"



“Πάμε στη Μαδρίτη για να πάρουμε ένα από τα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ιδίως στην αρχή του αγώνα, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για αυτούς και για μας" επισήμανε ο Γιάννης Μπουρούσης, που θέλει πολύ να ζήσει μεγαλεία όπως η ομάδα του 1997 (βλέπε βίντεο).
"Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε και μέσα στο ΣΕΦ. Μην γελιόμαστε σε όλα τα πολύ σημαντικά παιχνίδια, για να κερδίσεις, χρειάζεται να παίξεις πολύ καλή άμυνα, δεν μπορείς να επιβληθείς μόνο με την επίθεση. Πλέον, γνωρίζουμε ότι οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την ζώνη που χρησιμοποίησαν και στα δύο πρώτα ματς και λογικά θα την επιστρατεύσουν πάλι και στον τρίτο προημιτελικό. Να έχουμε υπομονή και να την διασπάσουμε με τον σωστό τρόπο...
Στο πίσω μέρος του μυαλού μας σίγουρα υπάρχει η σκέψη πως αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στην Μαδρίτη, έχουμε κι άλλη ευκαιρία στην έδρα μας, αλλά αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι με την Ρεάλ, μόνο αυτό μας απασχολεί και είναι στη σκέψη μας. Αν έρθει το αρνητικό αποτέλεσμα, θα κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε, με στόχο να τα διορθώσουμε και να κερδίσουμε την Πέμπτη. Δεν θέλουμε να πάμε την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Έχουμε παίξει δύο συνεχόμενες φορές με την Ρεάλ, η μια ομάδα έχει δει βίντεο με παιχνίδια της άλλης, οπότε δεν νομίζουμε ότι μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις. Είναι θέμα μέρας. Το θέμα είναι να μπει το τελευταίο σουτ αν χρειαστεί, ας το βάλει και ο κόουτς από τον πάγκο. Ας το βάλει όποιος να’ ναι, σημασία έχει να κερδίσουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: