Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Διαφωνούν στη χρονική διάρκεια

Το σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να φτάσει στο τέλος του. Ο Βάσκος προπονητής, θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη και τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα. Μοναδικό «αγκάθι» η χρονική διάρκεια συμβολαίου, με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί συνεργασία για έναν χρόνο και τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» για δύο. Ο Βαλβέρδε επέστρεψε από το Μπιλμπάο έχοντας πάρει τις αποφάσεις του.
Ο Ισπανός επιθυμεί να μείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν θα μπορεί να έχει μαζί την οικογένειά του.
Γι αυτό σκοπεύει να ζητήσει από τον Σωκράτη Κόκκαλη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για έναν χρόνο και όχι για δύο.
Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αφήσει να εννοηθεί φεύγοντας για τις ΗΠΑ ότι θα προτείνει στον Βαλβέρδε διετή επέκταση της συνεργασίας τους. Αυτός πάντως, δεν είναι λόγος για να μην φτάσουν σε οριστική συμφωνία αφού είναι δεδομένο ότι είτε η μία είτε η άλλη πλευρά θα βάλει νερό στο κρασί της.
Μάλιστα, στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» διέψευσαν κατηγορηματικά τη μεταγραφολογία των ημερών σχετικά με τον προπονητή λέγοντας: «Έχουμε προπονητή και δεν ψάχνουμε ούτε ασχολούμαστε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν έχουμε πει σε κανένα ότι ψάχνουμε προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: