Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

"Να τους αγχώσουμε..."

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ τόνισε πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως τα μάτια του έχουν δει πολλά. Κάτι παρόμοιο δήλωσε και λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη...
”Κάναμε αυτό που έπρεπε στην έδρα μας. Τώρα κοιτάζουμε το τρίτο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, έχουμε μια ακόμα συνάντηση με την Ρεάλ, την Πέμπτη. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το πρώτο ματς στην Μαδρίτη”, σχολίασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.
“Περιμένω την Ρεάλ διαφορετική, με μεγαλύτερη προσπάθεια να επιβάλλει γρήγορο ρυθμό. Ίσως είναι και κουρασμένη από το παιχνίδι στα Γκραν Κανάρια και αυτό εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Να τους κάνουμε να αγχωθούν, αφού δεν έχουν περιθώριο για άλλη ήττα και να φύγουμε νικητές. Είναι σημαντικό που έχουμε το 2-0, γιατί ξέρουμε ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα γυρίσουμε να παίξουμε την πρόκριση στην Αθήνα. Το θέμα είναι, όμως, να σφραγίσουμε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.
Η “βασίλισσα” εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό είχε αγωνιστική υποχρέωση για την εγχώρια λίγκα το σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι της Κυριακής ηττήθηκε στα Κανάρια Νησιά από την Αούνα με 72-68 και όπως είναι λογικό οι παίκτες του Χουάν Πλάθα δεν βρήκαν την ευκαιρία για να ξεκουραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: