Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Με "σουίπ" πάει Βερολίνο

Ένα ακόμη ροζ φύλλο και φύγαμε για το Βερολίνο... Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε στο "Παλάθιο Βισταλέγκρε" της Μαδρίτης με τη Ρεάλ (τζάμπολ στις 21.45 κι απ ευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ) με στόχο να "σκουπίσει" τη "Βασίλισσα" και να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν ήδη κερδίσει δύο παιχνίδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είναι πιο άνετοι σε σχέση με τους αντιπάλους τους που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Ο τεχνικός του Θρύλου Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Πελεκάνο, που αποθεραπεύτηκε, ενώ πήρε μαζί του στη Μαδρίτη 14 παίκτες.
Είναι η πρώτη φορά, από τότε που καθιερώθηκε η προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με πλεονέκτημα έδρας. Και ευελπιστεί να δώσει το παρών για πέμπτη φορά στην ιστορία του σε φάιναλ φορ και για πρώτη μετά το 1999 (Μόναχο).
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί με τα υπόλοιπα της Ευρωλίγκα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.scoreline.gr/livescores.htm?3/31/2009 ή από το http://www.euroleague.net/.
Οι σημερινοί προημιτελικοί: Παρτιζάν Βελιγραδίου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-2 νίκες), Σιένα - Παναθηναϊκός (1-1) και Ταού - Μπαρτσελόνα (1-1).
sgavrilos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: