Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Το μυαλό στη Μαδρίτη

Το παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη βρίσκεται, πλέον, από χθες στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού δεδομένου ότι δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση για το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Την ίδια ώρα η "Βασίλισσα" είναι αναγκασμένη να ταξιδέψει μέχρι τα νησιά Κανάρια, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πολύ καλής ομάδας όπως η Γκραν Κανάρια.
Με την ψυχολογία, λοιπόν στα ύψη από το 2-0 στην σειρά αλλά και τις... μπαταρίες πιο γεμάτες σε σύγκριση με τους Μαδριλένους τα παιδιά του Πειραιά θα διεκδικήσουν το ροζ φύλλο αγώνα στο "Βισταλέγκρε".
Το προγραμματισμένο ταξίδι των ερυθρολεύκων για την Ισπανία είναι την Δευτέρα. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σήμερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού ο Παναγιώτης Γιαννάκης τους έδωσε ρεπό.
Στα αμιγώς αγωνιστικά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο με τον "δράκο" να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες πάνοπλους στην διάθεση του. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να τελειώσει όσο πιο νωρίς γίνεται τις... μονομαχίες του με την Ρεάλ Μαδρίτης έτσι ώστε να εξοικονομήσει δυνάμεις που θα του φανούν πολύτιμες στον "μαραθώνιο" του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: