Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Κέρδισε μόνο τους... μικρούς

Έχασε τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός (για πρώτη φορά φέτος στο Καραϊσκάκη και ύστερα από 32 εντός έδρας επιτυχίες στη σειρά) αλλά κέρδισε δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τη Λάρισα, αλλά και τον Νηγκλιτσιώτη, ο οποίος ήταν στην αρχική ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Βαλβέρδε ήταν εκτός τόπου και χρόνου (βλέπε Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μενδρινός, Ντούντου, Λεονάρντο).
Μόνο ο Τζόλε ήταν ορεξάτος, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. όπως χειροκροτήθηκε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, που ήταν τόσο φορτισμένος συναισθηματικά που απώλεσε δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας από την Λάρισα, στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο στάδιο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 54ο λεπτό ο Ζουράφσκι με σουτ μέσα από την περιοχή. Στον αγώνα αυτόν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για την ομάδα μας ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ για πρώτη φορά έπαιξε σε αγώνα πρωταθλήματος ο Νικλητσιώτης που προέρχεται από την ομάδα νέων.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 80΄ Φωτάκης, 86΄Κοτσόλης, 89΄ Ιγκλέσιας, 90΄+ Πάρα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 24.820
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος (59΄ Πάντος), Μενδρινός (59΄ Ντιόγκο), Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Νικλητσιώτης (52΄ Γκαλέτι), Ντάρμπισιρ.
ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Βενετίδης, Σαρμιέντο, Φωτάκης (85΄ Ίλιτς), Ααράμπ, Μετίν (90΄+2 Κατσιαρός), Ιγκλέσιας, Φεράρι, Βέμπερ, Γιαννακόπουλος (67΄ Πάρα), Ζουράφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: