Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Θεραπεία με δικό του άνθρωπο


Ο Ιεροκλής Στολτίδης προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που απευθύνονται σε δικούς τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές για να βρουν την υγειά τους. Ο έμπειρος μέσος ζήτησε και πήρε άδεια από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, όπου κάνει, και θα κάνει μέχρι τέλος του μήνα, θεραπεία σε ένα δικό του φυσιοθεραπευτή.
Πρόκειται για έναν φυσιοθεραπευτή, τον οποίο ο Στολτίδης ξέρει χρόνια, τον εμπιστεύεται και θεωρεί ότι θα πάει ακόμη καλύτερα δουλεύοντας μαζί του. Ο Κοζανίτης μέσος του Ολυμπιακού δεν θέλει να πει τίποτα για τους ανθρώπους του επιτελείου του Ολυμπιακού, ούτε δημοσίως τους κατηγορεί, αλλά προτιμάει να δουλέψει για ένα χρονικό διάστημα με τον "δικό" του Θεσσαλονικιό φυσιοθεραπευτή, θεωρώντας ότι θα δει σημαντική βελτίωση έστω στο φινάλε της χειρότερης χρονιάς της καριέρας του, αφού είναι ουσιαστικά και η μοναδική στην οποία δεν έπαιξε παρά ελάχιστα παιχνίδια, κύρια με τις ενοχλήσεις που είχε στον ταλαιπωρημένο αστράγαλό του, αλλά και την θλάση στις αρχές της σεζόν.
Το πρόβλημά του σίγουρα δεν είναι μικρό, τα χρόνια περνάνε και ο αστράγαλος με τις τόσες κλοτσιές που έχει φάει σε ένα πόδι με ατελείωτα χιλιόμετρα, έχει υποφέρει. Ο Στολτίδης προφανώς θεωρεί ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά με τον Θεσσαλονικιό φυσιοθεραπευτή και θα επιστρέψει σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: