Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Καλντέιρα ο πρώτος

Σημαντική προσθήκη για τον νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό, που ήρθε σε συμφωνία με τον Λεονάρντο Καλντέιρα, που "έβγαλε μάτια" με τον Φοίνικα Σύρου, οδηγώντας τη νησιώτικη ομάδα
Ο Βραζιλιάνος ακραίος φερόταν κοντά στην ΕΑ Πατρών, ενώ τον παίκτη ήθελε και ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός, όμως, με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε να αποκτήσει τον 27άχρονο άσο, που ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, απορρίπτοντας Πάτρα και Παναθηναϊκό.
H ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, για ένα χρόνο, του βολεϊμπολίστα Λεονάρντο Καλντέιρα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου και ψηφίστηκε, από τους εκπροσώπους του Τύπου, τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων της Α1, στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ανδρών. Ο Λεονάρντο Καλντέιρα έχει ύψος 1,94cm και γεννήθηκε στις 28/9/1982 στο Σαν Πάολο της Βραζιλίας. Οι προηγούμενες ομάδες του: 2008-2009 Φοίνικας Σύρου (Ελλάδα) 2007-2008 Crema (Ιταλία) 2006-2007 S.Croce (Ιταλία) 2005-2006 Club Bastardo (Πορτογαλία) 2004-2005 Nautico (Βραζιλία) 2003-2004 Cosenza (Ιταλία)".
Ο Σουηδός τεχνικός του Ολυμπιακού Αντερς Κρίστιανσον με δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία προσθήκη του Βραζιλιάνου τονίζοντας πως είναι ένας μπομπέρ που βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα. "Είναι ένας μπομπέρ! Παίρνει πολλές μπάλες και τις τελειώνει με επιτυχία. Τον παρακολουθούσαμε σε όλα τα ματς και είχε σταθερά εκπληκτική απόδοση. Παίζει για την ομάδα, ενώ ήταν ο κορυφαίος ακραίος στα μπλοκ", είπε αρχικά ο προπονητής του Θρύλου και συμπλήρωσε: "Δεν γνωρίζω τι προπόνηση έκανε, αλλά πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και παίζει για την ομάδα. Παθιάζεται για την ομάδα και δεν βάζει πάνω απ' όλα τον εαυτό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: