Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός

Συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε το πρωί ο μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Οι δύο άντρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.
Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει η Μπλάκμπερν για την πώληση ή μη του Άγγλου επιθετικού. Το σίγουρο, όμως, είναι πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο παίκτης επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Στην κορυφή της λίστας των παικτών που ενδέχεται να αντικαταστήσουν τον Παρασκευά Άντζα βρίσκεται το όνομα του Εντμίλσον. Ωστόσο, οι Πειραιώτες προβληματίζονται για τον τραυματισμό του, αλλά και από την ασάφεια στο οικονομικό θέμα (αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια, μάνατζερ όμως υποστηρίζει ότι μπορεί να δεχθεί με λιγότερο από ένα εκατ.!). Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες ασχολούνται με τις περιπτώσεις του Μπίλικα και του Χουτ. Ο πρώτος είναι 30 ετών, Βραζιλιάνος (χωρίς κοινοτικό διαβατήριο), αγωνίζεται στη Σίβασπορ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010.
Τον παίκτη, που καλοβλέπει και η Φενερμπαχτσέ, φαίνεται πως έχουν παρακολουθήσει σκάουτερ των Πειραιωτών και λέγεται πως έχει το ίδιο στυλ με τον Άντζα. Σε ό,τι αφορά τον Ρόμπερτ Χουτ, ο 27χρονος Γερμανός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τη Μίντλεσμπρο. Το οικονομικό, όπως στις περιπτώσεις των Εντμίλσον και Μπίλικα, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Λούκας Νιλ της Γουέστ Χαμ, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: