Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πρόταση για τον Ντάρμπισιρ

Μεγάλη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού για την αγορά του Ματ Ντάρμπισιρ. Όχι μόνο γιατί ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό αλλά και επειδή η Μπλάκμπερν έχει ρίξει τις απαιτήσεις της. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς τότε προβλέπεται να μπούνε στην τελική φάση οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον πειραϊκό και τον αγγλικό σύλλογο. Τα αρχικά 5 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η διοίκηση της Μπλάκμπερν έχουν πέσει και αυτό ανοίγει το δρόμο στον Ολυμπιακό.
Mάλιστα, πρόταση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισαϊρ αναμένεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Μπλάκμπερν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Λάνκασαϊρ, όπου εδρεύσει η αγγλική ομάδα.
Επιπλέον, ο ίδιος ο νεαρός άγγλος διεθνής έχει εκφραστεί θετικά ως προς τη συνέχιση της καριέρας του στην Ελλάδα, βλέποντας πως ταίριαξε στους ρυθμούς του δικού μας πρωταθλήματος και… καλόμαθε στους τίτλους για τους οποίους έβαλε πολύ μεγάλα γκολ ειδικά στο κύπελλο. Το γεγονός, εξάλλου, πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους και δη της Βρετανίας, κάνει την Μπλάκμπερν πιο διαλλακτική ως προς την πώληση του παίκτη. Αυτοί δεν τον υπολογίζουν στα βασικά τους πλάνα και εν καιρώ οικονομικής στενότητας, δεν τους "χαλάει" να εισπράξουν ένα γενναίο ποσό για τον Ματ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: