Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Βλέπουν εφιάλτες με Ματ και Αντώνη



Θα βλέπουν για πολλά χρόνια ακόμη στον ύπνο τους τα ΑΕΚάκια τον Ματ Ντάρμπισιρ και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Τους γκρέμισαν τα όνειρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρεις τι είναι να είσαι αγκαλιά με την κούπα και να πετάγεται από το πουθενά αυτός ο απίθανος Άγγλος και να τους καρφώνει το μπαλάκι ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 95ο λεπτό. Όχι τίποτε άλλο... Αλλά το παληκάρι δεν ήξερε που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή. Είχε πάθει διάσειση από την αγκωνιά του άμπαλου του Ζεράλντο.
Μόνο ο Κάκος δεν το είδε και φυσικά τον άφησε να παίξει στην παράταση. Αλλά εδώ αυτός ο "τεράστιος" διαιτητής χαρίστηκε στον Κυριάκο (όσο έπαιζε μέσα βεβαίως όχι όταν αποσύρθηκε στον πάγκο), έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτι υπέρ του Θρύλου και "κιτρίνισε" την... πλάτη του Γκαλέτι. Ότι μπορούσε έκανε για να "κλέψει" την κούπα από τον Ολυμπιακό.
Στα πέναλτι, όμως, μίλησε η κλάση του Αντώναρου... Ήμουν σίγουρος ότι θα πιάσει έστω ένα πεναλτάκι. Τελικώς, έπιασε δύο (και μάλιστα από την ίδια γωνία που συνηθίζει να πέφτει), αλλά δύο φορές τον "πούλησε" η μπάλα, ενώ και ο Μαϊστόροβιτς σημάδεψε το δοκάρι. Και στο τέλος πήρε το τόπι και είπε να τελειώσει τη σεμνή τελετή αφού δεν τα κατάφεραν ο Τζόλε με τον Άντζα νωρίτερα. Γιατί το ματς άρχισε στις 8.30 μ.μ. και κόντευαν μεσάνυκτα.
Και όλο κλαίνε τα ΑΕΚάκια στου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια. Και δεν είπαν κουβέντα για τη διαιτησία. Τους πόνεσε η χειρονομία του Νικοπολίδη. Ποια χειρονομία όμως; Απλά τους υπενθύμισε ότι λέγεται Νικοπολίδης και όχι κηπουρός όπως τον αποκαλούσαν. Κι αυτός ο Alpha τι ήθελε να δείξει σε επανάληψη τον τελικό την ημέρα της φιέστας; Ήθελε να ξύσει πληγές;
Όσο για τον Ντούσκο, το είχα προαναγγείλει από τον Απρίλιο. Μετά τον Σεγκούρα θα χάσει το τρόπαιο και από τον άλλο Ισπανό, τον Βαλβέρδε. Και αυτό πρέπει να τον πόνεσε περισσότερο από το περσινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: