Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Στην τελική ευθεία με Πρίντεζη

Η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη και η απόκτηση του Αντονι Πάρκερ είναι τα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Αν και ο διεθνής φόργουορντ δελεάζεται από το ενδεχόμενο να περάσει τον Ατλαντικό και ν' αγωνιστεί στο ΝΒΑ, η προσφορά των αδερφών Αγγελόπουλων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.
Αν και εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, η πρόταση του 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο αποτελεί την καλύτερη πρόταση που έχει ο 24χρονος παίκτης στα χέρια του και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, ακόμα και σήμερα!
Οσον αφορά το θέμα του Αμερικανού οι «ερυθρόλευκοι» θα το παλέψουν πολύ, αν και αναμένεται να βρουν πολλά εμπόδια στον δρόμο τους, δεδομένου ότι αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων του ΝΒΑ.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει αναμονή για την απάντηση του Τζέι Αρ Χόλντεν στην πρόταση των 3 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο (αν και χθες ο μάνατζέρ του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, διέψευσε την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και αξίωσε τον παίκτη του στα... 5,4 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!!), ενώ σε περίπτωση «ναυαγίου» θεωρείται σίγουρη η προσέγγιση στον Πάμπλο Πριτζιόνι που μένει ελεύθερος από την Ταού.
Στο μεταξύ, και εάν δεν περάσει η πρόταση του Ολυμπιακού για τρεις ξένους και τρεις κοινοτικούς (αν περάσει θα γίνει πρόταση στον Μακ Ιντάιρ!), πρώτος στόχος θα είναι ο Νίκος Ζήσης και μάλιστα με πολύ καλές πιθανότητες για την απόκτησή του.
Ο 26χρονος πλέι μέικερ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: