Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

"Κρεμάστηκε" ο Χαλπερίν


Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από τη Δευτέρα το βράδυ ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο ισραηλινός γκαρντ του Ολυμπιακού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αβιβίντ στο Τελ Αβίβ παρουσία φίλων του, συμπαικτών του και εκπροσώπων της ομάδας μας.
Σε μια πολλή όμορφη τελετή, ο «Γιο-Γιο» άφησε πίσω του την εργένικη ζωή και το Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα κι επίσημος «διπλός».
Ο γάμος θύμισε πολύ Ελλάδα, με τον Χαλπερίν να έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη σ' όλους τους καλεσμένους.
Το ζευγάρι άνοιξε το χορό με το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, «Δυνατά - Δυνατά», ενώ ο ελληνοεβραίος τραγουδιστής Σιλόμι Σαράνγκα τραγούδησε ζωντανά πολλές ελληνικές επιτυχίες σκορπώντας τον ενθουσιασμό σ' όλους.
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν ο Γιοτάμ Χαλπερίν απευθύνθηκε στους καλεσμένους λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είστε μαζί μας. Περισσότερο όμως θέλω να ευχαριστήσω τους καλύτερούς μου φίλους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήρθαν από την Ελλάδα για μας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μου».
Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησαν στην τελετή ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Χρήστος Σταυρόπουλος, οι άμεσοι συνεργάτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, Μάνος Μανουσέλης και Χρήστος Μαρμαρινός, ο Νίκολα Βούισιτς, ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ Χρήστος Μπαφές, η ασίσταντ μάνατζερ Πένη Γιοβάνοβιτς και ο μασέρ Νίκος Μιχαλόπουλος.
Στο πλευρό του Γιοτάμ και της Αβιβίντ βρέθηκαν οι Σιμόν Μιζράχι, Ντέιβιντ Φέντερμαν, Ταλ Μπερστάιν, Σβι Σερφ, Ντέιβιντ Μπλατ, Μόνι Φανάν, Γιανίβ Γκριν, Λιορ Ελιάχου, Μέιρ Ταπίρο, Άβι Κοβάλσκι, Έρες Εντελστάιν και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της Μακάμπι και του ισραηλινού μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: