Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Υπέγραψε ο Ντάρμπισιρ


"Ερυθρόλευκος" και με τη βούλα... Aπό τα γραφεία της ΠΑΕ στην περιοχή της Καστέλας στον Πειραιά πέρασε την Τρίτη (23/6) ο 23χρονος στράικερ Ματ Ντάρμπισιρ, για να υπογράψει απόλυτα ικανοποιημένος, το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος επιθετικός θα ανήκει επίσημα πλέον στο δυναμικό των "ερυθρολεύκων" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και κατά την έξοδο του από τα γραφεία των Πειραιωτών ήταν απόλυτα χαρούμενος από την εξέλιξη της μετεγραφής του στους Πρωταθλητές Ελλάδος
O Mατ Ντάρμπισιρ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε λόγο για φανταστικό συναίσθημα όσον αφορά για την μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" και τόνισε πως πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αγγλου, διεθνή επιθετικού Ματ Ντάρμπισιρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας."
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΤ ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ: Ο Ματ Ντάρμπισιρ γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1986 στο Great Harwood της Αγγλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, για να μεταπηδήσει Μπλάκμπερν Ρόβερς, από την οποία τον αποκτά τώρα ο Ολυμπιακός Με την μέχρι σήμερα ομάδα του έχει αγωνιστεί σε 63 αγώνες, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην Πλύμουθ (12 συμμετοχές), στην Ρέξαμ, με την οποία σε 16 αγώνες πέτυχε 10 γκολ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για να αποκτηθεί στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Με την ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 7 αγώνες Πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ με τα γκολ του στον ημιτελικό με τον Π.Α.Ο.Κ. και στον τελικό με την Α.Ε.Κ., έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ματ Ντάρμπισιρ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: