Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Προβάρει τα "ερυθρόλευκα" ο Ζήσης

Συμπαίκτες στην Εθνική μας ομάδα και μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήλθε η ώρα να σμίξουν ξανά ο Νίκος Ζήσης με τον Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά αυτή τη φορά στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.
Μέχρι την Παρασκευή, ο Νίκος Ζήσης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στο Θρύλο.
Ο 26χρονος γκαρντ βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Αμερικανός μάνατζερ ο Γκλάς κάνει τις συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος από τη ΤΣΣΚΑ.
Κατά τα άλλα, αύριο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Γιάννης Μπουρούσης που έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των αδελφών Αγγελόπουλων εδώ και δεκαπέντε ημέρες. Επίσης, αύριο ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
Σε ότι αφορά το θέμα Πρίντεζη επίσης δεν υπάρχει εξέλιξη. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει σημαντική και δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να γεφυρωθεί. Όλοι απορούν για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων και φοβούνται πως ο Έλληνας φόργουορντ αντί να πάρει τα πολλά που ζητάει (1,2 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο) θα τη πατήσει και δεν θα πάρει ούτε τα λίγα του ΝΒΑ, αφού οι Ράπτορς μπορεί να μην του κάνουν ούτε προσφορά!
Στο μεταξύ, ο Γιοτάμ Χαλπερίν από τη Δευτέρα μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων. Στο Τελ Αβίβ για το γάμο του, βρέθηκαν ο καλός του φίλος Νίκολα Βούισιτς, οι δύο βοηθοί Μαρμαρινός και Τόμιτς, όπως και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: