Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Θέλει Κάλστρομ και Γκονζάλες


Πως και πως περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού Τιμούρ Κετσπάγια το μεθαυριανό ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη με την ελπίδα ότι μία ή δύο ακόμη μεταγραφές θα γίνουν άμεσα. Επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κάλστρομ και του Γκονζάλες για να γεμίσει τη μεσαία γραμμή και δη την αριστερή πτέρυγα με αυτούς τους δύο παίκτες που δεν τους αλλάζει με τίποτα. Ακόμη και στη διοίκηση έχουν αναρωτηθεί για ποιους λόγους ο Τιμούρ Κετσπάγια επιμένει τόσο πολύ σε αυτούς του δύο παίκτες και όχι σε κάποιους άλλους.
Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στους στενούς του συνεργάτες. Θεωρεί τον Κάλστρομ ως έναν πολύ ισορροπημένο ποδοσφαιριστή που μπορεί να μοιράσει τις δυνάμεις του σε άμυνα και επίθεση και να προσδώσει ταχύτητα στο κέντρο πλάι στον εγκεφαλικό, πληθωρικό, αλλά όχι ταχύ Ντουντού.
Για την αριστερή πτέρυγα υπολογίζει και τον μέσο της Λιόν, αλλά περισσότερο τον Γκονζάλες. Ο άσος της Μπέτις είναι βολίδα, αλλά σε σχέση με τον Γκαλέτι δεν ξεχνάει να γυρίσει και πίσω για να μαρκάρει. Κι αυτό το ζητάει επιτακτικά ο Κετσπάγια, αφού το πρώτο που θέλει να έχουν στο μυαλό οι παίκτες του είναι η ανασταλτική λειτουργία. Γι' αυτό και σκοπεύει να επιμείνει στην απόκτηση των δύο παικτών, για να δώσει και ταχύτητα, αλλά και ποιότητα στην ομάδα... Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που εισηγήθηκε να μη μείνει ο Λέτο, επειδή ο Αργεντινός έπαιζε περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα.
Όσο για τον Κάλστρομ τον θεωρεί "γαλλικό κλειδί", αφού μπορεί να του αλλάξει δύο ή τρεις θέσεις μέσα στον αγώνα και παράλληλα να αλλάξει το σύστημα, χωρίς να χρειαστεί να κάνει αλλαγή από τον πάγκο. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γι' αυτό και θα επιμείνει μέχρι τέλους στις εισηγήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: