Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Τεόντοσιτς: "Όχι στον Παναθηναϊκό"

Δηλώσεις με την ευκαιρία της παρουσίας του στο PAPALOUKAMP 2009 (που φιλοξενείται στην πόλη της Λευκάδας), έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Αφού άκουσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τον χαρακτηρίζε ως το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει δει στη ζωή του, ο νεαρός γκαρντ μίλησε για την χρονιά που πέρασε και όχι μόνο!
«Πριν από λίγα χρόνια πήγαινα και εγώ σε καλοκαιρινά camp, όταν ήμουνα στην ηλικία σας και είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω εδώ, γιατί σημαίνει πως αγαπάτε αυτό που κάνετε.
Οι εγκαταστάσεις στη Λευκάδα είναι πολύ καλές και ελπίζω να συνεχίσετε και το χειμώνα τη δουλειά που ξεκινήσατε με το camp του Θοδωρή» είπε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ του Ολυμπιακού για να απαντήσει στη συνέχεια και σε ερωτήσεις που δέχτηκε από παιδιά που είχαν βρεθεί εκεί.
«Οι προπονητές μου με έχουν χρησιμοποιήσει και σαν πλέι μέικερ και σαν σουτινγκ γκαρντ, αλλά σίγουρα προτιμώ να κατευθύνω την ομάδα και να οργανώνω το παιχνίδι. Είμαι τυχερός που παίζω μαζί με έναν παίκτη σαν τον Θοδωρή, γιατί μαθαίνω πολλά» είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται ενώ στη συνέχεια έκανε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
«Κάναμε καλή χρονιά, αλλά όταν πας σε δυο τελικούς και έναν ημιτελικό και δεν κερδίζεις έναν τίτλο δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε, δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά με τον Παναθηναϊκό» είπε ο πρώην παίκτης της Ζελέζνικ.
Όταν ρωτήθηκε αν θα αγωνιζόταν ποτέ στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε κάπως αινιγματικός. «Είμαι επαγγελματίας και στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, αλλά δε νομίζω πως θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά. Ακολούθως, ο Μίλος Τεόντοσιτς έπαιξε στη συνέχεια με μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα, ενώ φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, για να χειροκροτηθεί στο τέλος από τους παρευρισκόμενους.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Δόξας κ. Καββαδάς και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ. Βεργίνης, οι οποίοι και έδωσαν αναμνηστικά δώρα στον Σέρβο διεθνή γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: