Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Τουρίστες στην Πράγα οι Ευρωπαίοι

Το πολυμετοχικό ανέκδοτο, ο θίασος του Χικ Τεν Κάτω μας έκανε και γελάσαμε. Φυσικά η τριάρα που άρπαξαν από την Σπάρτα μας ικανοποίησε, αφού από νωρίς τελειώνει το παραμύθι.
Το καλό για εμάς είναι διπλό. Πέρα από την χαρά που πήραμε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού προκύπτει και κάτι άλλο. Αυτό έχει να κάνει με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό του πολυμετοχικού. Μένοντας έξω οι αστείοι τα ταμεία του Ολυμπιακού θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο αν φυσικά μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το μπόνους πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανέρχεται φέτος στα 7,1εκ. ευρώ, αλλά το "μάρκετ πουλ" (τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα) θα διογκώσει το ποσό κατά περίπου 10εκ. ευρώ, στην περίπτωση που η μοναδική ομάδα της χώρας που φτάσει εκεί θα είναι ο Ολυμπιακός. Και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά την τριάρα που άρπαξε ο πολυμετοχικός.
Ο Ολυμπιακός θέλει τον αποκλεισμό των αστείων (που θέλουν να λέγονται κι Ευρωπαίοι...)και το πρώτο βήμα έγινε. Αυτό που μένει είναι την επόμενη εβδομάδα το καλό να ολοκληρωθεί και η ομάδα μας να είναι βέβαιη ότι θα βάλει στο ταμείο της σε ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους 17 εκ. ευρώ.
Άντε αποκλειστείτε, μην το σκέφτεστε και πολύ γιατί πρέπει να κάνουμε και καμία μεταγραφή. Έχουμε και εκκρεμότητες ακόμα και πρέπει να τελειώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: