Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

"Ήμασταν διαβασμένοι" είπε ο Κετσπάγια

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Θρύλου ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος, πάντως, τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός.
"Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό ματς, για πρώτο επίσημο. Παίξαμε καλά από την αρχή και δείξαμε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Μπήκαμε καλά μέσα στο ματς, σημειώσαμε δύο γρήγορα γκολ, είχαμε πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά ακόμα και το 2-0 μας δίνει πλεονέκτημα", είπε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε σχετικά.
"Αυτό που μας έδωσε τη νίκη, είναι ότι ήμασταν διαβασμένοι και κλείσαμε τους χώρους που προσπαθούσε να ανοίξει η Σλόβαν. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ετοιμότητά μας, αφού η Σλόβαν είχε παίξει ματς πρωταθλήματος και προκριματικών. Ήμασταν καλά μέσα στο γήπεδο, κλείσαμε τους χώρους, κάναμε ευκαιρίες, είμαστε ευχαριστημένοι. Ακόμα, όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε το δεύτερο παιχνίδι".
Τέλος, ερωτηθείς για τα πολλά νέα πρόσωπα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο, κατέληξε. "Έχουμε αρκετούς παίκτες και επιλέξαμε αυτούς που πιστεύαμε ότι ήταν κατάλληλοι. Αυτά που ζητήσαμε τα έκαναν και με το παραπάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: