Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ύμνοι από τους Σλοβάκους για το Θρύλο

Οι Σλοβάκοι ξετρελάθηκαν με την εμφάνιση του Ζαιρί. «Από αλλού το περιμέναμε και από τον Ζαιρί μας ήρθε» γράφουν χαρακτηριστικά. Ηταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά και δημιούργησε στη Σλόβαν τα περισσότερα προβλήματα. Οταν η ομάδα μας προσπαθούσε να βγει μπροστά και να φτάσει στην περιοχή του Ολυμπιακού έβρισκε σε ετοιμότητα τον Μέλμπεργκ που καθάριζε τις φάσεις. Οταν δεν βρίσκαμε τον Σουηδό πέφταμε πάνω στον φοβερό Μπράβο και στο τέλος καθάριζε τα πάντα ο βετεράνος Νικοπολίδης».
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι παίκτες και οι παράγοντες της Σλόβαν στέκονται κυρίως στην φάση του δευτέρου λεπτού την στιγμή δηλαδή που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πέτυχε το 0-1. «Αν δεν δεχόμασταν αυτό το γκολ ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη» γράφουν χαρακτηριστικά και καταλήγουν: «Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω...». Οι Σλοβάκοι πίστευαν πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινούσε με μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. «Οταν δεν είδαμε στο παιχνίδι τους Γκαλέτι, Ντιόγκο και Μαρέσκα νομίζαμε πως έγινε κάποιο λάθος, γράφουν στην «Πράβντα της Μπρατισλάβας». Οι Ελληνες μας μπέρδεψαν από την αρχή και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».
Από την πλευρά του ο προπονητής των Σλοβάκων Ντούσαν Ούριν θα καταλήξει λέγοντας στην «Σπορτ Νοβίνι»: «Ολα ξεκίνησαν στραβά και συνεχίστηκαν χειρότερα. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική ομάδα και μας κέρδισε δίκαια.
Το πρόβλημά μας ήταν στα άκρα όπου οι αντίπαλοί μας δημιούργησαν τα περισσότερα προβλήματα. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε ώς το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: