Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ντύνουν στα "κόκκινα" τον Ομπίνα

Ο Βίκτορ Ομπίνα της Ιντερ είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τους πρωταθλητές Ελλάδας, και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις για τον Νιγηριανό στράικερ της ομάδας του Μιλάνου.
Ο 22χρονος επιθετικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ οι "νερατζούρι" είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον παίκτη ή να τον παραχωρήσουν δανεικό.
Πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν ότι έγινε χθες επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της Ιντερ και τους "ερυθρόλευκους" για τον Ομπίνα και μάλιστα οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή, επικαλούμενοι "πηγές" από τη διοίκηση των "νερατζούρι". Σαφώς και ο Ομπίνα είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους "ερυθρόλευκους" και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Σε ό,τι αφορά τώρα τον Βραζιλιάνο αριστερό μέσο της Ιντερ, Μαντσίνι, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει την πολύ καλή μεταγραφή έχοντας ως στόχο το δανεισμό του παίκτη για τη νέα σεζόν. Η ιταλική ομάδα ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη στους "ερυθρόλευκους", αλλά ο Λατινοαμερικάνος μέσος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωναν χθες ότι κινήθηκαν για τον 28χρονο μέσο, αλλά είναι δεδομένο πως ο Μαντσίνι απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η ομάδα του Πειραιά. Στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν, αλλά ο παίκτης τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πολλά δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους χθες στο Διαδίκτυο, με χώρα προέλευσης την Πολωνία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκερέιρο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Στα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις που "φέρεται" να έχει κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, και σύμφωνα με τις οποίες ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας επιβεβαιώνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Κόκκαλης ουδέποτε έκανε δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: