Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Μεταγραφικά σενάρια στο λιμάνι

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός να μην ασχολείται έντονα με τα μεταγραφικά της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση έχει σταματήσει την αναζήτηση.
Βέβαια η ΚΑΕ μπορεί να επιμένει πως είναι πολύ πιθανό οι μεταγραφές να ολοκληρώθηκαν για τους "ερυθρόλευκους" όμως υπάρχουν ακόμα ανοικτές υποθέσεις για τους Πειραιώτες.Η περίπτωση του Αμερικανού ΜακΙντάιρ της Σιένα μπορεί να έχει καταντήσει κουραστική όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό.
Βέβαια πάντα η πιθανότητα απόκτησης ενός παίκτη από το ΝΒΑ υπάρχει όμως όσο περνάει ο καιρός η πιθανότητα μετακόμισης ενός αθλητή από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δυσκολεύει.
Το σενάριο του Ρίκι Ρούμπιο φαίνεται πως έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό μιας και τα χρήματα που ζητά η ομάδα (3 εκατ.ευρώ) είναι πολλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα με προοπτική να αγωνιστεί στο ΝΒΑ το 2011.
Τέλος ο Δημήτρης Τσαλδάρης απασχολεί την "ερυθρόλευκη" διοίκηση χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να του προσφέρει συμβόλαιο γύρω στα 200 χιλάδες ευρώ μόνο εάν καταφέρει να αποδεσμεύσει τον Πελεκάνο ο οποίος αμοίβεται με 600.000 ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: