Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

"Έχουμε περάσει στους ομίλους"

Ο αρχηγός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του... Με αυτό το σκορ (2-0) εκτός έδρας και τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει με τους Σερίφηδες, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι για να εξασφαλίσεις την πρόκριση. Και εμείς το καταφέραμε. Έχουμε μεγάλο αβαντάζ και τα βλέπουμε όλα με αισιοδοξία και χαρά γιατί θέλουμε να βρισκόμαστε στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μας προβλημάτισε το γεγονός ότι είχε περισσότερα επίσημα παιχνίδια η Σερίφ, γιατί τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που ήταν επίσημα, μας βοήθησαν και βρήκαμε ρυθμό. Και απόψε στο δεύτερο ημίχρονο, όσο πήγαινε το παιχνίδι ήμασταν όλο και καλύτεροι».
Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο κοντά στην πρόκριση είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τη νίκη στο Τιρασπόλ, είπε: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Έχουμε ένα σκορ μεγάλο και ασφαλείας, είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, παίζουμε τη ρεβάνς στο γήπεδό μας, όλα είναι θετικά. Όμως, αυτό που λέμε πάντα και ίσως γινόμαστε κουραστικοί, είναι ότι χρειάζεται να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα. Όλα πάντως είναι καλά για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: