Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Βρήκε το μπελά του ο Τιμούρ

Πολλοί ήταν οι Μολδαβοί δημοσιογράφοι που περίμεναν στο αεροδρόμιο του Κισινάου την αποστολή του Ολυμπιακού για να μιλήσουν με τον Κετσάγια και τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τα κανάλια για να πάρουν πλάνα απο την άφιξη της ομάδας εν όψει της αποψινής πρώτης αναμέτρησης στο Τίρασπολ με τη Σερίφ.
Το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ιδιαίτερα γνωστός στους Μολδαβούς, ο οποίος και «πολιορκήθηκε» για να κάνει μια δήλωση χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πείσουν.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσπάθησε από την αρχή να αποφύγει τους Μολδαβούς δημοσιογράφους, οι οποίοι βέβαια μιλώντας ρώσικα (όπως και ο Κετσπάγια) επέμεναν «κυνηγώντας» τον μέχρι το πούλμαν.
Μάλιστα ο Γεωργιανός βγήκε με βήμα γοργό απο την αίθουσα άφιξης και από το «κυνηγητό» των δημοσιογράφων μπερδεύτηκε και μπήκε στο πούλμαν που ήταν για τους Ελληνες απεσταλμένους των ΜΜΕ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κετσπάγια από το πρέσινγκ που δέχθηκε δεν κατάλαβε πως είχε μπει σε λάθος πούλμαν ούτε όταν είδε πως δεν υπήρχε κανείς από τους παίκτες μέσα, έως ότου τον ενημερώσουμε εμείς πως έκανε λάθος.
«Ρε, τι έπαθα» ήταν η ατάκα του Κετσπάγια όταν το κατάλαβε, με τους Μολδαβούς δημοσιογράφους να τον κυνηγάνε μέχρι το άλλο πούλμαν, εκεί δηλαδή που ήταν η αποστολή της ομάδας, χωρίς όμως να του πάρουν λέξη. Αυτό που τόνιζε ο Κετσπάγια ήταν πως σε λίγες ώρες ακολουθούσε η συνέντευξη Τύπου και εκεί θα μπορούσαν να τον ρωτήσουν ό,τι ήθελαν. Η αλήθεια πάντως είναι πως οι Μολδαβοί απογοητεύτηκαν και στη συνέχεια μας ρώταγαν για ποιο λόγο απέφυγε να πει έστω δύο λόγια για τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: