Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Επέστρεψε στους ομίλους ο Θρύλος


Επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μετά από έναν χρόνο απουσίας. Η ομάδα μας «σφράγισε την πρόκριση με τη νίκη 1-0 επί της Σερίφ Τιρασπόλ την Τετάρτη το βράδυ στο στάδιο «Καραϊσκάκη», με γκολ που σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Μήτρογλου.
Σίγουρα δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως πέτυχε τον στόχο του που ήταν η πρόκριση στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι παίκτες μας εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι της Σερίφ και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ, το οποίο θα «ξεκλείδωνε» την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας προσπάθησε και με την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 να βελτιώσει την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάποιες φάσεις στην αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας να πετύχει στο 82ο λεπτό το γκολ που έδωσε τη νίκη με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δέχθηκε την έξοχη πάσα του Μαρέσκα με το κεφάλι και ολοκλήρωσε με απευθείας πλασέ την φάση.
............................Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΚΟΡΕΡ: 82' Μήτρογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαγιένκο (Ισπανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 83' Ροντρίγκεζ, 90' Κουτσούκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Κ. Παπαδόπουλος (46' Λεντέσμα), Ντουντού (62' Ντιόγο), Μαρέσκα, Γκαλέτι (65' Γκαλίτσιος), Λεονάρντο, Μήτρογλου.
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Ναμάσκο, Τσίνια, Ροντρίγκεζ, Ντα Κόστα, Ταρκνισβίλι, Ρουάμπα, Αρμπάνας, Κορνεένκοφ, Ντιεντίου (58' Σουβόροφ), Μπαλιμά (80' Βολκόφ), Ερόκιν (65' Κουτσούκ).
Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
*Κατάμεστο ήταν το στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα με την Σερίφ. Συγκεκριμένα "κόπηκαν" 27.633 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 403.645€.
*ΣΗΜΕΡΑ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν στις 20:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (30/8, 21:15) με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: