Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Σύντομα θα πέσει και ο τυχερούλης


Δεν τον πήρε ο ύπνος. Ούτε του έβαλε ο Κωστάκης ο Αντωνίου τρικλοποδιά. Είναι απλά τα πράγματα... Σκόνταψε στα καλώδια κι έπεσε. Με την βοήθεια της τύχης ο ακατονόμαστος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος και της 5ης αγωνιστικής. Πρωτόγνωρο συναίσθημα για τον αιώνια τρίτο του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν αντέχουν την κορυφή του πρωταθλήματος και είναι λογικό, αφού δεν τους συμβαίνει και πολύ συχνά.
Και αυτά δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας μόνοι τους μας το αποδεικνύουν. Όταν εμείς εδώ σας γράφουμε ότι το σωστό όνομα του Ολλανδού τεχνικού είναι Τεν Κάτω μας παρεξηγείτε. Ο άνθρωπος απέδειξε ότι δεν αντέχει την κορυφή και είπε να γκρεμιστεί μόνος του.
Πήγε να κάτσει στην καρέκλα για να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω ο Χικ Τεν Κάτω αποδεικνύοντας και αυτός ότι δεν μπορεί στην κορυφή. Τον έπιασε ζαλάδα τον Ολλανδό. Σου ζητάμε συγγνώμη Χικ εμείς φταίμε που είσαι ακόμα εκεί.
Μην πέφτεις μόνος σου, όμως, θα σε σπρώξουμε εμείς και τότε δεν θα σηκωθείς ξανά. Τραγελαφικό στιγμιότυπο, πάντως για τον προπονητή του περίγελου. Μαζέψτε τους δεν αντέχονται άλλο αυτοί.
Κάνε υπομονή Χικ θα τελειώσει το μαρτύριο σου στην κορυφή. Σύντομα θα σε ρίξουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: