Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Μέλμπεργκ: "Δεν έχω αϋπνίες..."

«Η Άρσεναλ είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο" επισήμανε ο Σουηδός αμυντικός Όλαφ Μέλμπεργκ.
Πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία μας και να τους αντιμετωπίσουμε στο ψηλό παιχνίδι. Οι στημένες φάσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο.
Η Άρσεναλ είναι ίσως η πιο γρήγορη ομάδα και πρέπει να ακολουθήσουμε το ρυθμό», ενώ ερωτηθείς από Άγγλο δημοσιογράφο αν έχει… αϋπνίες φοβούμενος την επίθεση της Άρσεναλ, απάντησε: «Δεν έχω αϋπνίες. Έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν την Άρσεναλ. Είχα πετύχει το πρώτο γκολ στο ‘Emirates’, ως παίκτης της Άστον Βίλα. Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, ούτε το παιχνίδι της Τρίτης. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός-με εξαίρεση την προπέρσινη σεζόν-παρουσιάζεται αδύναμος εκτός έδρας στο Champions League, ο Σουηδός αμυντικός είπε:
«Δεν έχω να πω πολλά για την κακή παρουσία του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας ματς του Champions League. Δεν με απασχολεί αυτό, αλλά το να βελτιώσουμε αυτό το ρεκόρ και να παρουσιαζόμαστε δυνατοί εντός κι εκτός έδρας».
Στο Λονδίνο βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Μήτρογλου.
Στην Αθήνα έμειναν ο Γκαλέτι (σ.σ.: αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων), ο Ντάρμπισαϊρ και ο Σοϊλέδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: