Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τα κοράκια οδηγούν τους άμπαλους

Πράσινα κοράκια και πράσινα άλογα! Την ώρα που ο θρύλος κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση για να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα, οι διαιτητές έχουν πάρει από το χέρι τον Πολυμετοχικό και του χαρίζουν βαθμούς.
Πέντε παιχνίδια έχουν γίνει μέχρι τώρα και οι "μπαλαρίνες" μετρούν ήδη +4, από τις ευγενικές χορηγίες των ρέφερι!Ενώ στέρησαν δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Καβάλα, αφού το γκολ του Λεονάρντο ήταν κανονικό κι έπρεπε να μετρήσει, σχεδόν σε όλα τα ματς του ΠΑΟ γίνονται όργια.
Στην Κομοτηνή έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Κανωτίδη. Στο ΟΑΚΑ με τον Άρη ο Ντάκος δεν είδε το καθαρό πέναλτι και την αποβολή του Σαριέγκι με δεύτερη κίτρινη στο 90'. Χθες με την Κλάψα ο Σαλπιγγίδης πήγε βόλτα τον Γιαχάγια, αλλά ο Κουκουλάκης που ήταν μπροστά στη φάση, την άφησε να εξελιχθεί και στη συνέχειά της ήρθε το γκολ!Αντί ο ΠΑΟ να έχεις 11 βαθμούς και με το ζόρι, είναι στους 15 με πρωταγωνιστές τα "κοράκια"! Έχουν και το θράσος να βγάζουν και γλώσσα με τους βαθμούς - δώρο, ενώ στην Κλάψα που όλη την εβδομάδα μας ζάλισαν για το δήθεν πέναλτι στο ακούσιο χέρι του Μέλμπεργκ, χθες δεν έβγαλαν άχνα. Κότες μια ζωή. Πρασινοκίτρινα παπαγαλάκια πέρασαν γενεές δεκατέσσερις τον Δαλούκα, αλλά για τον Κουκουλάκη τσιμουδιά! Όλα καλά. Τους έσφαξε στο γόνατο, αλλά πέρα βρέχει. Μόνο το θρύλο ήθελαν να κερδίσουν πάση θυσία. Με τον ΠΑΟ αδικήθηκαν, έχασαν και είπαν κι "ευχαριστώ"…

Δεν υπάρχουν σχόλια: