Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Το ιστορικό με τους τραυματίες

Η νέα "μαχαιριά" ήρθε από τον Ματ Ντάρμπισιρ και πόνεσε σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζει τους διοικούντες την ΠΑΕ να ψάχνουν να βρουν τους υπαίτιους για το γεγονός ότι η ομάδα φέτος έχει μετατραπεί σε... νοσοκομείο.
Με καθυστέρηση αρκετών εβδομάδων οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να περάσουν στην αντεπίθεση και να φτάσουν το μαχαίρι μέχρι το... κόκκαλο για να δώσουν ένα τέλος στο μαρτύριο των τραυματισμών, το οποίο δεν έχει προηγούμενο.
Στο πλαίσιο αυτό μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος βάσει του οποίου θα εξεταστούν λεπτομερώς όλες οι υποθέσεις, αρχής γενομένης με τον Ματ Ντάρμπισιρ και τα λάθη του καλοκαιριού. Όπως γίνεται αντιληπτό άνεμος ανακατατάξεων μύριζε πιο έντονα από ποτέ στου Ρέντη, καθώς εκτός από τον Άγγλο, υπάρχει ανάλογο σφάλμα και στην υπόθεση του Μαρέσκα, καθώς και ο Ιταλός υπέγραψε στον Θρύλο, πριν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Από τότε τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και το ερώτημα έχει να κάνει με το πότε θα σταματήσουν και οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν πλήρεις. Βέβαια, το ελαφρυντικό στην περίπτωση του Ιταλού είναι ότι μία βδομάδα νωρίτερα είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις που του είχαν υποβάλλει στην Ισπανία, οι άνθρωποι της Σεβίλλης.
Ο Ροντρίγκο Σαλβίτι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό πριν από μερικούς μήνες κατόπιν θερμής εισήγησης του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων φυσιοθεραπευτών στον κόσμο, καθώς αρκετοί γνωστοί συμπατριώτες του (o Τζο της Έβερτον) τον εμπιστεύονται όποτε έχουν πρόβλημα. Για άλλος ο Σαλβίτι είναι "μάγος", για άλλους, όμως, έχει ευθύνη για τα συχνά προβλήματα τραυματισμών, όπως στην περίπτωση του Ντάρμπισιρ. Η κατάσταση του 23χρονου χειροτέρεψε, καθώς το διάστημα της αποθεραπείας του πιέστηκε περισσότερο από όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να επιμηκυνθεί η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για μία υπόθεση, η οποία αν μη τι άλλο χρήζει συζήτησης, αφού υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά τα οποία μπορούν να απαντήσουν καλύτερα γνώστες του αντικείμενου. Εμείς, απλά, σας παραθέτουμε τα όσα έχουν διαρρεύσει, βάσει γεγονότων τα οποία είναι πάρα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: