Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα"

Στην καθιερωμένη συνέτευξη Τύπου Ο Ζίκο μίλησε για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε κακή μέρα. Αυτό που θέλει ο Βραζιλιάνος τεχνικός είναι οι παίκτες να συγκεντρωθούν για τη συνέχεια που ακολουθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Για το παιχνίδι: "Έχω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού για τη νίκη-πρόκριση που πέτυχε απέναντι μας. Εμείς στο γήπεδο δεν καταφέραμε δυστυχώς να κάνουμε καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει το σκορ αλλά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε και ωφείλουμε για τη συνέχεια που ακολουθεί να προσέξουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα",
Για τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε ξεκούραστους παίκτες σχολίασε: "Μερικοί από αυτούς που έπαιξαν παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένοι μέσα στο παιχνίδι ενώ άλλοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα δυστυχώς. Όποιους παίκτες και αν επέλεγα, τα ίδια πράγματα θα μου λέγατε. Εμείς αυτή τη στιγμή θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για να πούμε τα πράγματα όπως έχουν, άλλοι δύο ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού είχαν σήμερα τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τον Πανσερραϊκό, όπως ο Ντιντιέ Ντομί για παράδειγμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: