Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έδειξε τα καρύδια του ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός και στο Περιστέρι έδειξε τα καρύδια του σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να αμφισβητούν την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Όλοι όσοι τολμήσατε να πιστέψετε σε γκέλα στο Περιστέρι πήρατε την απάντηση σας. Και την πήρατε από την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Την ομαδάρα που κατακτά τον έναν τίτλο μετά τον άλλον και που δεν ξέρει να χάνει.
Στα δύσκολα ξέρουμε πολύ καλά να είμαστε όλοι μία γροθιά. Στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας όταν αυτή μας έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Στα εύκολα, άλλωστε δεν χρειάζεται να κανείς. Έτσι και στο Περιστέρι όλοι ήταν ενωμένοι. Μία γροθιά παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος ενώθηκαν για το μεγάλο διπλό τίτλου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτή η πολύ μεγάλη νίκη ισοδυναμεί με το πρωτάθλημα. Για να έρθει όμως, όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους.
Πρώτα απ' όλα στο Ρέντη άφησαν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Το ξέχασαν, πείσμωσαν απ' αυτό και παράλληλα έγιναν όλοι μία γροθιά λόγω των σημαντικών απουσιών. Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι εκτυλίχθηκαν σκηνές που αν μη τι άλλο δείχνουν το πάθος και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον Πειραιά. Οι παλιοί παίκτες αγκάλιασαν τους πιτσιρικάδες και τους ευχαριστούσαν για την πολύτιμη βοήθεια που τους πρόσφεραν στο γήπεδο για να έρθει η μεγάλη νίκη. Με μπροστάρη τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στο πέταλο που ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Τους ευχαρίστησαν και αυτούς για την συμπαράσταση τους και εμείς από την πλευρά μας τους αποθεώσαμε για όσα έκαναν για την ομάδα μας. Όλοι μαζί μία γροθιά συνεχίζουμε κόντρα σε διαιτησίες, ατυχίες, συμμαχίες. Πάμε γερά ο Θρύλος είναι μεγάλος και εμείς θα τον κάνουμε μεγαλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: