Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Στα πιτς και ο Ζαϊρί

Αυτά τα πράγματα απλά δεν γίνονται. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ησυχάσει από τους τραυματισμούς που ο ένας διαδέχεται τον άλλο. Φοβερά τα προβλήματα της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.
Δεν μας έφθαναν τόσα που είχαμε ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Περιστερίου.
Ο Ζαουάντ Ζαϊρί αποχώρησε από την προπόνηση λόγω κάκωσης στον αριστερό του προσαγωγό και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Με την μισή ομάδα πάμε σε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Ο Μαροκινός θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. Η ομάδα πάει αποδεκατισμένη, αφού ο Μαρέσκα δεν μπόρεσε την τελευταία στιγμή να δηλώσει παρών και είναι οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Μαρέσκα, Λεονάρντο και Ντιόγκο έκαναν θεραπεία.
Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ολυμπιακό, ο Ζίκο πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά όσοι παίξουν είναι υποχρεωμένοι να ματώσουν την ερυθρόλευκη φανέλα. Παίξτε με ψυχή και πάθος για το διπλό. Προσοχή, έχουμε πολλές απουσίες δεν χρειάζεται να παίξουμε ανοιχτά και πολύ επιθετικά. Σφιχτό παιχνίδι πρέπει να κάνουμε και να "κλέψουμε" τη νίκη. Στην αποστολή την θέση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού πήρε ο Κατσικογιάννης.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι:Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: