Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Φουλ για νέα νίκη οι μικροί

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση με την πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα Κ21 της Σούπερ Λίγκα. Οι Πειραιώτες παίζουν πολύ ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και πραγματικά υπάρχουν παιχνίδια που παραδίδουν μαθήματα. Η ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον δεύτερο Άρη.
Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να πετύχουν την πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη το Σάββατο στις 12:45 το μεσημέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι, αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά για τον τεχνικό της ομάδας Νέων. Ο Αλεξανδρής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Νικλητσιώτη, Σοϊλέδη και Φετφατζίδη, οι οποίοι έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της ανδρικής ομάδας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Παράλληλα ο τεχνικός του Θρύλου δεν θα έχει στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασίλη Σκούρτη.
Ο 17χρονος φορ έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση όλη την εβδομάδα και δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ενδέχεται, ωστόσο, να παίξει για ένα τέταρτο αν χρειαστεί στο τέλος του ματς. Από ίωση έχει ταλαιπωρηθεί και ο Πετρόπουλος, αλλά η κατάσταση του παρουσίασε βελτίωση στην τελευταία προπόνηση και θα αγωνιστεί κανονικά. Παρά τις σημαντικές τους απουσίες οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το διπλό και βασικά να επιστρέψουν στις πολύ καλές εμφανίσεις, αφού στο τελευταίο ματς με τον Εργοτέλη αν και νίκησαν με 2-1 δεν έπαιξαν καλή μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: