Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τι γίνεται με τους τραυματίες;

Όλα καλά στο παιχνίδι με τον σιχαμένο, αλλά με τους τραυματισμούς τι γίνεται; Ελάχιστοι ασχολήθηκαν, λόγω της άνετης επικράτησης, αλλά τρεις ακόμη παίκτες του Θρύλου αποχώρησαν τραυματίες, όλοι με μυϊκούς τραυματισμούς. Στο 28’ ο Ζεβλάκοφ και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπράβο με τον Λεονάρντο. Λερναία ύδρα θυμίζει τελικά αυτή η ιστορία.
Ένας επιστρέφει, δύο… τραυματίζονται. Γύρισαν μετά κόπων και βασάνων ο Γκαλέτι με τον Τοροσίδη, ανέτοιμοι κάθισαν και οι δύο στον πάγκο, λεπτό δεν έπαιξαν και βγήκαν έξω τρεις, εκ των οποίων κανείς δεν θα προλάβει όπως φαίνεται τον αγώνα της Ξάνθης.Χωρίς έξι βασικούς συντελεστές έγινε το γλέντι της Κυριακής, αλλά που θα πάει αυτή η δουλειά; Στο τέλος δεν θα φτάνουν για να συμπληρωθεί 18άδα ούτε ο Σοϊλέδης με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Φετφατζίδη.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις προπονήσεις; Μήπως οι παίκτες δεν αντέχουν να ανεβάσουν τώρα ρυθμούς όπως επιδιώκει και καλά κάνει ο Σαντάνα; Ή μήπως το πρόγραμμα είναι πολύ χαλαρό στο Ρέντη με αποτέλεσμα στα παιχνίδια που υπάρχει ένταση να μην αντέχουν τα πόδια;
Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Στολτίδης και Λεντέσμα δεν ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά από διαφορετικές αιτίες. Με όλους τους άλλους, όμως, υπάρχει θέμα και πρέπει να λυθεί άμεσα. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε παιχνίδι να σταυροκοπιόμαστε για να βγουν όλοι σώοι από το γήπεδο. Πέρα απ’ όλα αυτά μας πλησιάζει και κίτρινος πυρετός. Εξι κάρτες συγκέντρωσε ο Ντουντού και με μία ακόμη θα χάσει δύο παιχνίδια.
Μήπως είναι καιρός να γίνει μια σύσκεψη διοίκησης, γιατρών και ιατρικού τιμ να βρεθεί τι δεν πήγε καλά και να αποφασιστεί ένας κοινός τρόπος δράσης για να προλάβουμε τα χειρότερα; Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Τώρα αρχίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: