Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Αφιερωμένη στον κόσμο

"ΓΙΝΑΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... "Οι φίλαθλοί μας τρελάθηκαν με τη νίκη".
Ετσι περιγράφει ο Ζίκο τον χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο site του. Στον σχολιασμό του για το ντέρμπι αναφέρει: "Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπου η ομάδα μας είχε μεγάλη ισορροπία και την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο.
Ξεκινήσαμε καλά και αυτοί στις αντεπιθέσεις ήταν πάντα επικίνδυνοι κι είχαν μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Εμείς όμως πετύχαμε το γκολ σε μια καθοριστική στιγμή, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και χάσαμε ευκαιρίες όμως τις σπαταλήσαμε. Γίναμε το αφεντικό και οι φίλαθλοι μας τρελάθηκαν, αφού 4 χρόνια δεν είχαν νικήσει στο κλασικό ντέρμπι. Ο αγώνας ξεκίνησε μια ώρα αργότερα καθώς η αστυνομία σταμάτησε το λεωφορείο του Παναθηναϊκού και περίμεναν οι οπαδοί μας να μπουν στο στάδιο".
Στον κόσμο αφιέρωσε την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ ο μεγάλος απόντας του ντέρμπι Λουτσιάνο Γκαλέτι, με μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα:
"Παρ' όλη τη μεγάλη χαρά από τον θρίαμβο, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η νίκη άξιζε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξή του σε όλους τους αγώνες μας. Ήμασταν εμφανώς ανώτεροι επί 90 λεπτά και έτσι είμαστε δικαιωματικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: