Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Δείξαμε τα καρύδια μας"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κώστας Μήτρογλου, στάθηκε στη νίκη της ομάδας και όχι στη δική του εξαιρετική απόδοση. "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η πρώτη θέση", τόνισε αρχικά ο MVP του ντέρμπι. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντική η νίκη και από ψυχολογικής άποψης. Από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά".
Μίχαλ Ζεβλάκοφ: "Δείξαμε τα καρύδια μας, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πετύχαμε σημαντική νίκη. Δεν σταματάμε όμως εδώ, υπάρχει δρόμος ακόμα για το πρωτάθλημα".
Γιώργος Γκαλίτσιος: "Μπήκαμε με θέληση και πάθος. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Κάθε Κυριακή πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό".
Οσκαρ Γκονζάλες: "Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα είχαμε την ευκαιρία να ανεβούμε στην πρώτη θέση και δεν τη χάσατε. Δεν συγκρίνεται αυτή η νίκη με καμία άλλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό".
Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Είναι καλύτερα να σε κυνηγούν παρά να κυνηγάς εσύ. Με αυτή τη νίκη το καταφέραμε αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να πάμε ακόμα καλύτερα. Το 1-0 ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά σε όλο το ντέρμπι είχαμε το πάνω χέρι. Τώρα θέλουμε να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες για να είμαστε πλήρεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: