Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο. ΑΙΣΧΟΣ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... ΜΗΔΕΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΟΣ. ΜΗΔΕΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Κι ένας τερματοφύλακας ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΣ. Ειδικότερα μετά το γκολ που έφαγε από τη σέντρα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ότι πήγαινε μέσα έγραφε κυρ Νίκο μας.
Και ο Πάτερος είχε καθήσει στην άκρη του πάγκου ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα. Αλήθεια αυτή η ομάδα έκανε προετοιμασία ή έπιναν μπυρίτσες στην παραλία; Εκτός πια κι αν γέρασαν τα άλογα και δεν μπορούν να τραβήξουν το κάρο. Και καλά στην Ελλάδα δεν έχουν αντίπαλο. Στην Ευρώπη, όπως φαίνεται, μπορεί να τους κάνει πλάκα και η αποδυναμωμένη Χόνβεντ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ... ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Θέλετε να μάθετε και τα χαϊρια των προκομένων; Την ήττα (12-10) γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία από την Χόνβεντ στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Ούγγρους αν και έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με 5 τέρματα. Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε ιδανικά και βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-0) στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Η δεύτερη περίοδος ανήκε στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι με μία αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψαν το εις βάρος τους 3-0, κάνοντας το 5-3. Σκορ ημιχρόνου 5-5. Έτσι συνεχίστηκε το παιχνίδι και στην τρίτη περίοδο βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες (8-8), ένα οκτάλεπτο πριν το τέλος. Οι Ούγγροι αντεπιτέθηκαν στην τέταρτη περίοδο (4-2) και δεν άφησαν τους Πειραιώτες να ξεκινήσουν με νίκη στη διοργάνωση.
Οκτάλεπτα: 2-0, 3-5, 3-3, 4-2
Χόνβεντ: Μάρνιτζ 4, Σέκελι, Σζίβος 3, Σάλαμον 2, Μπάτορι, Μάταιτζ
Ολυμπιακός: Χατζηθεοδώρου 5, Βλοντάκης, Ντόσκας 2, Γ. Αφρουδάκης 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: