Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς"

Την μεγάλη θέληση των παικτών του Θρύλου να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Γιοτάμ Χαλπερίν."Είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε πολύ καλά, μπήκαν τα σουτ και καταφέραμε και πήραμε το ροζ φύλλο. Βρισκόμαστε στην κορυφή, ακόμα, όμως, δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος", τόνισε ο Ισραηλινός άσος.
Για την διαφορά των 11 πόντων είπε: "Είναι μια καλή διαφορά για μας. Όμως, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σ' αυτό. Πρέπει να παίξουμε στα ίσα και στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Αλλά, μέχρι τότε, θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις."
Για τον Τσίλντρες: "Είναι μεγάλο πράγμα αυτό που έκανε ο Τζός. Του έτυχε κάτι πολύ άσχημο, ωστόσο εκείνος προτίμησε να μείνει μαζί μας για το παιχνίδι και να αναχωρήσει την Δευτέρα. Ήταν εξαιρετικός σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε."
Για την Ορλεάν: "Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς. Έχουμε δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα και πρέπει να πάμε την Τετάρτη και να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: