Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Και Αρφά και Κεϊρίσον θέλει ο Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Κόκκαλης προσπαθεί να ρίξει τα... τσιμέντα του γηπέδου Καραϊσκάκη με τη μεταγραφή του Χατέμ Μπεν Αρφά, προκαλώντας αίσθηση στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να σταματάει εκεί!
Άνθρωποι που κινούνται κοντά στον πρόεδρο της ομάδας, επιμένουν πως ο «ο Κόκκαλης το έχει πάρει πολύ ζεστά και θέλει και Μπεν Αρφά και Κεϊρίσον»! Ουσιαστικά, το κυνηγάει για δύο μεταγραφές, συν τον Λούα Λούα.Αν ο Σ. Κόκκαλης τα καταφέρει, τότε ναι, θα βάλει τον Ολυμπιακό σε άλλη τροχιά. Η ομάδα θα ανεβεί σε άλλο επίπεδο. Ο 22χρονος Μπεν Αρφά, βγαλμένος από την περίφημη σχολή «Κλερνφορταίν», είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το γαλλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που η Μαρσέιγ ξόδεψε 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λυών, ούτε ο θόρυβος που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του.Όσο για τον χαρακτήρα του Γάλλου, ας μην τους πιάνει ο πόνος όλους τους άλλους. Αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού. Άλλωστε, εδώ βγήκε η χρονιά με τον Λέτο, δεν θα βγει με τον Μπεν Αφρά; Ας έρθει ο 22χρονος μεσοεπιθετικός και θα βρεθεί η άκρη.Επίσης, ο 21χρονος Κεϊρίσον, μέχρι πριν ένα χρόνο εθεωρείτο το μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Βραζιλίας. Ο παίκτης που δεν σταματούσε να σκοράρει και για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έβγαλε από το ταμείο της 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Παλμέιρας. Με Ιμπραϊμοβιτς, Ανρί και τον 22χρονο Πέδρο (που είναι από τα 17 του στο σύλλογο) στην επίθεση, ήταν κάπου λογικό, οι Καταλανοί να παραχωρήσουν δανεικό τον Κεϊρίσον, ώστε να πάρει εμπειρίες από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τον έδωσαν, όμως, σε λάθος ομάδα. Η Μπενφίκα είχε, ήδη, τον Παραγουανό Καρντόσο στη θέση του σέντερ φορ, για τον οποίο πριν δύο χρόνια δαπάνησε το ποσό των 12 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης, υπάρχει ο Αργεντινός, Ξαβιέ Σαβιόλα ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη, ο αρχηγός και μεγάλος σκόρερ στα νιάτα του Νούνο Γκόμεζ και ο βραζιλιάνος Γουέλντον που έπαιξε στα δύο ματς με την ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πορτογάλοι, λοιπόν, είναι λογικό να χρησιμοποιούν τους τέσσερις παίκτες για τους οποίους έχουν δώσει τόσα χρήματα και έχουν συμβόλαια μαζί τους και να μην δίνουν πολλές ευκαιρίες στον δανεικό Κεϊρίσον.
Επιπλέον, ο Ζίκο για να τον θέλει στον Ολυμπιακό, κάτι παραπάνω θα ξέρει απ΄ όλους μας. Συμπατριώτης του είναι, έχει συλλέξει τις πληροφορίες που πρέπει και είναι σίγουρος για την εισήγησή του. Ο Κεϊρίσον υπό τις οδηγίες του Ζίκο, αλλά και παίζοντας δίπλα στον συμπαίκτη του Ντιόγκο, θα βρει πάλι τον καλό του εαυτό και, κατά συνέπεια, ο Ολυμπιακός θα έχει να κερδίσει πολλά από μία τυχόν συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: