Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα οι συμπτώσεις, αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε και να τις παραλείψουμε. Είναι μερικά πράγματα που επαναλαμβάνονται και δεν μας αφήνουν αδιάφορους.
Το παιχνίδι με την διαλυμένη πλησιάζει και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό το ματς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης.
Ο διεθνής άσος του Θρύλου είχε σημειώσει και τα δύο τέρματα της ομάδας μας τα οποία είχαν κρίνει εκείνο το ματς.
Σε αυτό το σημείο, όμως, υπάρχει μία ομοιότητα σε σχέση με πρώτο αγώνα. Ο "Τόρο" τότε προερχόταν από τραυματισμό. Είχε παίξει δύο ολόκληρα παιχνίδι με Άλκμααρ και ΜΠΑΟΚ στα οποία επίσης ήταν ο πρωταγωνιστής. Μετά πήγε στο ΟΑΚΑ και τους έβαλε δύο μπαλάκια. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα. Ο Τοροσίδης ήταν αρκετό καιρό εκτός.
Στο ματς με τον ΠΟΑ ήταν στον πάγκο, στο επόμενο με την Ξάνθη δεν έπαιξε, ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε κόντρα σε Πανθρακικό και Άρη.
Ο Τοροσίδης είναι πανέτοιμος τώρα και στο παιχνίδι με την Κλάψα λογικά θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα. Πάλι από τραυματισμό προέρχεται και χωρίς μάλιστα να έχει παίξει εδώ και καιρό σε ολόκληρο παιχνίδι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και φυσικά ελπίζουμε να τους… καρφώσει ξανά όπως έκανε και στο ΟΑΚΑ. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε γιατί έχουμε και "ντέρμπι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: