Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Νοκ άουτ ο Μέλμπεργκ

Ενα χαμόγελο και έναν πονοκέφαλο αποκόμισε ο Ζίκο από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το ΣΗΜΕΡΙΝΟ παιχνίδι με τον Αρη (7 μ.μ. Novasports 1). O Ολοφ Μέλμπεργκ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στον αγώνα της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 6 Ιανουαρίου, στην έναρξη του δευτέρου γύρου. Τον παίκτη είδε και ο επικεφαλής του ερυθρόλευκου ιατρικού τιμ Λάκης Νικολάου, ο οποίος διέγνωσε διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου δεξιού γόνατος.
Ο 32χρονος άσος υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει μάχη για να προλάβει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Αντίθετα ο Εντσο Μαρέσκα λογικά θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Iταλός δείχνει πολύ καλύτερα, αλλά θα δοκιμάσει πριν από το ματς το πόδι του για να είναι σίγουρος. Τα πλάνα του Ζίκο πλέον ανατρέπονται μόνο για την άμυνα με τον έμπειρο Ζεβλάκοφ να αντικαθιστά τον Μέλμπεργκ και να παίρνει θέση δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο με ακραίους τους Γκαλίτσιο και Μπράβο.
Ο Μαρέσκα με τον Ντουντού θα παίξουν στον άξονα, Γκαλέτι και Λεονάρντο στις πτέρυγες, ο Όσκαρ είναι το φαβορί για να παίξει πίσω από τον Μήτρογλου μια θέση την οποία διεκδικεί και ο Τοροσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: